Over ons – Wie zijn wij

ToornendPartners bestaat uit een team van toegewijde en onafhankelijke specialisten met brede kennis van duurzaamheid en een sterke affiniteit met de culturele sector. Wij hebben meer dan 50 jaar kennis en ervaring op het gebied van bouwen, gebouwen en duurzaamheid.

ToornendPartners beschikt over een goede reputatie en een hoog kennisniveau op het gebied van duurzaamheid in de culturele sector. Met verschillende (internationale) opdrachtgevers werken wij samen aan de verduurzaming van onze wereld.

Ervaring

ToornendPartners is in 1971 opgericht als onafhankelijk advies- en ingenieursbureau dat hoogwaardig advies verstrekt aan opdrachtgevers in voornamelijk de culturele sector. Hoewel duurzaamheid in verschillende vormen altijd onderdeel is geweest van de bedrijfsfilosofie, zijn we in 2018 gestart met de ontwikkeling van een tool ter bevordering van duurzaamheid bij onze opdrachtgevers: de SDG Planner. Met deze tool stellen wij opdrachtgevers in staat om in korte tijd de meest relevante en doeltreffende maatregelen te bepalen op het gebied van duurzaamheid en om over de impact daarvan te rapporteren.